Лист до Фонду державного майна України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

За результатами обговорення питань щодо вжиття заходів про забезпечення замовленнями з оцінки майна експертів СЕУ, Директором КНДІСЕ А.Г.Рувіним до ФДМ від 31.03.2016 № 01/01-13/284 направлено відповідного листа щодо співпраці СЕУ з ФДМ та залучення його членів до участі у конкурсному відборі з метою оцінки об’єктів, що підлягають приватизації.

Щодо врахування інформації

при проведенні конкурсного відбору

суб’єктів оціночної діяльності

Шановний Ігорю Олеговичу!

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз, користуючись нагодою, висловлює Вам свою щиру повагу та враховуючи прийняття Фондом державного майна України Наказу від 31.12.2015 № 2074 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», де в додатку шостому зазначено, що під час обрахування кількості балів, до загальної кількості балів, отриманих учасником конкурсу за основними критеріями, додається 1 бал за кожного оцінювача, що є членом саморегулівної організації оцінювачів, пропонує залучати до співпраці висококваліфікованих оцінювачів саморегулівної організації – Всеукраїнського громадського об’єднання «Союз експертів України».

У зв’язку з чим, хочемо повідомити Вас про багатолітню та плідну співпрацю Всеукраїнського громадського об’єднання «Союз експертів України» (далі – ВГО «СЕУ») та Науково-дослідних інститутів судових експертиз Міністерства юстиції України. Експерти інститутів та СЕУ проходять спільну підготовку та приймають участь у заходах з підвищення кваліфікації, а також проводять комісійні судові експертизи для правоохоронних і судових органів.

ВГО «СЕУ» представляє інтереси в галузі судової експертизи та оцінки експертних установ Мін’юсту, у тому числі Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

На сьогодні ВГО «СЕУ» об’єднує експертів вищої кваліфікації, які пройшли атестацію в Центральній експертно-кваліфікаційної комісії Міністерства юстиції України і внесені до державного Реєстру судових експертів Мін’юсту, а також до Державного реєстру оцінювачів ФДМУ. Організація налічує понад п’ятсот фахівців, в галузі проведення судових будівельно-технічних, товарознавчих, автотоварознавчих та економічних експертиз, а також всіх напрямів оцінки майна. Відділення Союзу експертів України працюють в кожній області України, включаючи обласні центри та великі міста.

З огляду на викладене, прошу Вас, шановний Ігорю Олеговичу, врахувати значний досвід та професіоналізм фахівців ВГО «СЕУ», а також їх територіальну розгалуженість по всіх областях України під час проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності.

Поділитися.

Коментарі закриті.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: