Наші співчуття!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Союз експертів України глибоко сумує через те, що на 79 році перестало битися серце дуже шановної та поважної людини Володимира Григоровича Альохіна.

За час своєї трудової діяльності він зробив чимало для розвитку  інженерно-технічної експертизи, брав активну участь у розробці методик з автотоварознавчої експертизи та виховав не один десяток фахівців, серед яких і його син.

Володимир Григорович був одним із 87 учасників І З’їзду судових експертів України, на якому був заснований Союз експертів України, та очолив Черкаське регіональне відділення СЕУ. Він професійно та неупереджено керував Черкаським РВ до 2015 року. За свою активну роботу був відзначений низкою грамот та сертифікатом вищого ступеня СЕУ. У 2008 році нагороджений нагрудним знаком «За досягнення у судовій експертизі», у 2009 році – нагрудним знаком «Заслужений судовий експерт Союзу експертів України».

 Висловлюємо щирі співчуття з приводу тяжкої втрати сину, Олексію Альохіну, та всім рідним, близьким і колегам. Ми разом з вами низько схиляємо голови у скорботі.

Вічна і світла пам’ять Володимиру Григоровичу Альохіну!

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: