Херсон – Миколаїв – Одеса. Підсумки.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Цього тижня зустрічі, на яких ми обговорюємо нинішні умови доступу до професії для приватних і державних експертів та як зробити ці умови однаковими, відбулися у південних регіонах. У четвер ми спілкувалися з колегами з Херсонського та Миколаївського регіональних відділень СЕУ, а сьогодні зустрілись із учасниками регіонального відділення в Одесі.

Дякуємо всім, хто долучився та підписав листи-звернення щодо змін і доповнень до нормативно-правових актів Міністерства юстиції України! Раді, що таку ініціативу підтримали не лише учасники регіональних відділень Союзу експертів України, а й колеги, які не є членами нашої організації. Ті ж, хто не мав змоги побувати на зустрічах, але хоче підписати листи-звернення до Прем’єр-Міністра України, Міністерства юстиції, комітетів Верховної Ради та до представників проекту EU Project Pravo-Justice, можуть це зробити  найближчими днями. За довідками звертайтесь до голів Миколаївського (Віталій Богомолов: (050) 837–60–37), Херсонського (Олександр Гапонов: (050) 396–52–16) та Одеського (Емілія Бочкарьова: (050) 391–07–43) регіональних відділень СЕУ.


Ну і вже за традицією вручаємо нагороди кращим із колег – хоч і з запізненням через карантинні обмеження, однак із найщирішими поздоровленнями та найкращими побажаннями. У Херсоні диплом Союзу експертів України отримав Микола Козлов, який тривалий час очолював Херсонське регіональне відділення. Його відзначено за багаторічну сумлінну працю у сфері судової експертизи, талановиту організацію роботи Херсонського РВ СЕУ, запровадження сучасних підходів у вирішенні експертних завдань та за активну участь у підвищенні кваліфікаційного рівня судових експертів. А також – Людмила Орлик, якій вручено грамоту за багаторічну самовіддану  працю, сприяння розвитку судової експертизи та експертних досліджень. В Одесі Подяки Союзу експертів України отримали Володимир Проскуровський та  Олена Клівак – за сприяння розвитку судової експертизи, запровадження сучасних підходів у вирішенні експертних завдань та за активну участь у підвищенні кваліфікаційного рівня судових експертів. А Ларису Марчук нагороджено грамотою – за багаторічну самовіддану працю і сприяння розвитку судової експертизи та експертних досліджень.

Ну а наступного вівторка – фіналимо! Підсумкові збори відбудуться в Києві. Подробиці повідомимо найближчим часом.  

Поділитися.

Коментарі закриті.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: