Ми продовжуємо!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Колеги, наші зустрічі в регіонах на тему нинішніх умов доступу до професії для приватних і державних експертів та необхідності зробити ці умови однаковими – тривають. Минулого вівторка ми  збиралися у Рівному, в середу – у Львові, а сьогодні така зустріч відбулась у Вінниці.

Ми вдячні всім, хто долучився та підписав листи-звернення щодо змін і доповнень до нормативно-правових актів Міністерства юстиції України! До речі, таку ініціативу підтримали не лише учасники регіональних відділень Союзу експертів України, а й колеги, які не є членами нашої організації. Ті ж, хто не мав змоги побувати на зустрічах, але хочуть підписати листи-звернення до Прем’єр-Міністра України, Міністерства юстиції, комітетів Верховної Ради та до представників проекту EU Project Pravo-Justice, можуть це зробити  найближчими днями. За довідками звертайтеся до голів Рівненського (Лідія Мамченко), Львівського (Олександр Бадейнов) та Вінницького (Віталій Кожушаний) регіональних відділень СЕУ. А також – до голови Волинського РВ (Володимир Демидюк), він долучився до наших зборів у Рівному.

Ну і вже традиційно, користуючись нагодою, президент Союзу експертів України Ігор Стародубов передав почесні відзнаки колегам  – хоч і з запізненням через об`єктивні причини. Володимир Пічкур отримав грамоту  за багаторічну самовіддану  працю, сприяння розвитку судової експертизи та експертних досліджень та з нагоди професійного свята – Дня судового експерта.

Ірину  Зубрицьку було відзначено Подякою за сприяння розвитку судової експертизи,  запровадження сучасних підходів у вирішенні експертних завдань, активну участь у підвищенні кваліфікаційного рівня судових експертів та з нагоди професійного свята – Дня судового експерта. 

Микола Бінєвський нагороджений  грамотою за багаторічну самовіддану  працю, сприяння розвитку судової експертизи та експертних досліджень та з нагоди професійного свята – Дня судового експерта. Вітаємо лауреатів із Вінницького регіонального відділення!

Ну а завтра об 11:00 збираємось у Чернігові.  До зустрічі!

Поділитися.

Коментарі закриті.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: