Союз експертів України у складі громадської ради при Кіровоградському обласному управлінні податкової служби

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

У Головному управлінні Державної податкової служби у Кіровоградській області відбулись установчі збори для формування громадської ради при обласному управлінні податкової служби. До складу ради увійшли представники 18 громадських організацій Кіровоградщини. Ті, хто небайдужий і займає активну громадську позицію.Член Всеукраїнської громадської організації «Союз експертів України», судовий експерт з економічного напрямку Тетяна Моспанова також увійшла до складу громадської ради при Кіровоградському обласному управлінні податкової служби та взяла участь у першому її засіданні.

Було розглянуто питання декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2021 року, та питання застосування РРО\ПРРО з 1 січня 2021 року. Також був затверджений План роботи громадської ради при ГУ ДПС у Кіровоградській області на ІІ квартал 2022 року. Крім того,  обрано голову громадської ради. Орган очолив Ігор Волков.У засіданні Громадської ради взяв участь начальник ГУ ДПС у Кіровоградській області Олександр Дозорець.

 

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: