Зустрічі тривають!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Наші зустрічі в регіонах на тему нинішніх умов доступу до професії для приватних та державних експертів та необхідності зробити ці умови однаковими – тривають.

Вчора члени Союзу експертів України та наші колеги – судові експерти, які не входять до СЕУ, збиралися у Полтаві. А сьогодні такі зустрічі відбулися у Дніпрі та в Запоріжжі.

Дякуємо всім, хто долучився та підписав листи-звернення щодо змін і доповнень до нормативно-правових актів Міністерства юстиції України! Раді, що таку ініціативу підтримали не лише учасники регіональних відділень Союзу експертів України, а й колеги, які не є членами нашої організації. А ті, хто не мав змоги побувати на зустрічах, але хочуть підписати листи-звернення до Прем’єр-Міністра України, Міністерства юстиції, комітетів Верховної Ради та до представників проекту EU Project Pravo-Justice, можуть це зробити  найближчими днями. За довідками звертайтеся до голів Полтавського, Дніпропетровського та Запорізького регіональних відділень СЕУ.

А також щиро дякуємо колегам  Олександру Шейку (Полтавське РВ) та Дмитру Порошину (Дніпропетровське РВ) за організацію цих заходів у Полтаві, Дніпрі та в Запоріжжі!

Користуючись нагодою, президент ВГО «Союз експертів України»  Ігор Стародубов передав члену Запорізького регіонального відділення СЕУ Ігорю Макарову почесну відзнаку – нагрудний «Знак пошани Союзу експертів України». Звання «Почесний член Союзу експертів України» І. Макарову було присвоєно за особистий внесок у розвиток та пропагування діяльності СЕУ. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Правління Союзу експертів України 3 липня 2020 року, однак через карантинні обмеження нагороди колегам ми вручаємо із запізненням. Втім, менш щирими наші привітання від цього не стали. Поздоровляємо Ігоря Макарова та бажаємо  подальших успіхів у судово-експертній діяльності та нових перемог!

А на черзі Харків. Запрошуємо членів місцевого РВ СЕУ та усіх зацікавлених колег на зустріч завтра, 8 квітня. Адреса: вул. Пушкінська, 79/1, 3-й поверх, оф. 5 Початок о 12:00.

Контактна особа: Олег Михальський (050) 303-13-39.

Побачимося!

Поділитися.

Коментарі закриті.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: