Підписано Меморандум про співпрацю з Академією HUSPOL, s.r.o (Чехія)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Меморандум про співпрацю між Академією HUSPOL, s.r.o. (Чехія) та ВГО «Союз експертів України» було підписано 13 червня 2022 року. 

Мета двосторонньої співпраці – створення змістовного, функціонального та ефективного середовища, в якому можна буде поєднати теоретичні знання з практикою.  

Документ підписали Mgr. Pavel Polián, Виконуючий законний представник Академії HUSPOL, s.r.o., та Ігор Стародубов, Президент ВГО «Союз експертів України».

У межах Меморандуму сторони домовились про співпрацю за такими напрямками:
• забезпечення підготовки фахівців у галузі експертів та оцінювачів збитків відповідно до вимог української сторони;
• створення змістовної освітньої платформи для студентів з України, яка дасть можливість дистанційного, денного або комбінованого навчання з максимальною орієнтацією на сучасні методи навчання та тенденції, а також комфорт студентів;
• підготовку та впровадження освітніх (навчання, акредитація) інформаційно-просвітницьких програм, курсів, семінарів та лекцій, особливо для кінцевих користувачів, професійно орієнтованої громадськості та широкої громадськості України. Зокрема, але не виключно, програми ВВА, МВА, MSc та LLM;
• поширення обізнаності та маркетингових матеріалів українською мовою.

Сторони Меморандуму реалізовуватимуть свою співпрацю у вищезазначених напрямках шляхом реалізації наступних спільних заходів:
• участь представників університету та ВГО «Союз експертів України» у спільному навчально-просвітницькому процесі (проведення курсів, лекцій, семінарів, круглих столів, практичних занять, екскурсій, професійних стажувань тощо);
• спільна участь у внутрішніх та міжнародних заходах, пов’язаних зі змістом та метою співробітництва
• організація конференцій, тренінгів, днів відкритих дверей, публічних лекцій та семінарів
• створення та обмін академічними, фаховими та іншими виданнями, а також іншими матеріалами, що є предметом загальної і професійної освіти та інтересів.

Ознайомитись з Меморандумом
Додаток до Меморандуму

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: